VIQUIPEDIA

En la sessió de la gtic, s'ha tractat solament i exclusivament d'una eina molt útil: la Viquipedia. 
Viquipèdia que vol dir «molt ràpid», és una enciclopèdia lliure mantinguda per la Fundació Wikimedia, una organització sense ànim de lucre. Els més de 15 milions d'articles han estat escrits col·laborativament per usuaris d'arreu del món, i la majoria dels seus articles poden ser editats per qualsevol persona que pugui accedir a la web.
Cal destacar la Viquipedia cerca ''el punt de vista neutral'', és de contingut lliure, segueix unes normes d'etiqueta i no té normes inamovibles. Però, s'ha de deixar clar, el que NO és la Viquipedia.
Després d'una breu explicació d'aquesta fantàstica eina, hem realitzat una activitat. L'objectiu era trobar qualsevol article de la Viquipedia, i amb un grup de dues o tres persones modificar l'entrada o afegir informació en ella. Llavors, jo la vaig realitzar amb la meva companya: Cristina Toledano
En primer lloc, abans de buscar l'article, ens vam crear una compta amb el nom de: CristinaTCristinaLL:


En segon lloc, després de pensar i buscar articles per modificar, ens decantem pel de: Walt Disney Picture.


Tot seguit, ens vam llegir les pàgina amb atenció per saber el que podíem modificar o afegir. Ens vam adonar, que totes les pel·lícules estaven col·locades d'una forma cronològica i solament fins al 2008. Així doncs, decidim afegir les pel·lícules Disney que faltaven fins a l'any 2012.




Totes les imatges son pròpies.
Finalment, de tant en tant estàvem atentes per comprovar si ens van acceptar el canvi, i així va ser. L'article modificar és el següent:

                         http://ca.wikipedia.org/wiki/Walt_Disney_Pictures

Comentarios

Entradas populares