GOOGLE DRIVE!

Què és el Google Drive?

Google Drive és un servei d'emmagatzematge d'arxius en línia. Va ser introduït per Google el 24 d'abril de 2012. Google Drive actualment és un reemplaçament de Google Docs que ha canviat la seva adreça d'enllaç de docs.google.com per drive.google.com entre altres qualitats.

Cada usuari compta amb 5 Gigaoctets d'espai gratuïts per emmagatzemar els seus arxius, ampliables mitjançant pagament. Està disponible per a computadores i portàtils, Android, Mac, iPhone i iPad.
Els que utilitzin el servei podran a més treballar els seus documents en temps real amb uns altres, on es podrà respondre comentaris i rebre notificacions.

Per fer ús del servei s'ha d'instal·lar en una computadora amb Windows, una Mac i també les laptops que tinguin el sistema operatiu Google Chrome. Els dispositius mòbils amb Android també, tret que siguin l'iPhone i l'iPad, que estaran disponibles en les properes setmanes.

La informació que un pugi té la facultat d'estar present en qualsevol dispositiu dels esmentats que tingui instal·lat Google Drive, de manera que es pot guardar des de la computadora i descarregar en el telèfon intel·ligent.

Per què sapigueu una mica més d'aquesta nova eina, os facilit-ho el vídeo següent: 



Posteriorment, a classe vam fer una activitat amb un grup de quatre persones, per averiguar aquesta aplicació.

Els passos que vam realitzar són els següents:
1) Crear i compartir un document de text.
2) Crear una presentació, compartir-la i emprar-la com una eina de comunicació.
3) Crear un formular on-line.


Comentarios

Entradas populares