DESCRIPCIÓ D'UNA COMPANYA!

¿Qui ets tu?

Avui dia 16 d'Octubre a la classe de COED hem treballat els diferents tipus de descripció.  És important descriure l'entorn que ens envolta.
D'aquesta manera, cada una de nosaltres ha triat una companya de classe, hem fet una descripció i l'hem expossada. 
Seguidament, os adjunto la meva:
 
 El seu nom és Cristina. Té divuit anys. És de Barcelona, concretament viu a Santa Perpètua de Mogoda, juntament amb els seus pares i el seu germà gran. Va néixer el 18 de Febrer, així que és Acuari. Actualment està estudiant Educació Infantil a Blanquerna, Universitat Ramon Llull. És el que ha volgut ser des de sempre, poder ser metre de nens petits. És alta, prima, de pell blanca esbravada, amb els ulls foscos, rodos i tendres, acompanyats d'un somriure bonic, a més de ser castanya de cabell llarg i molt arrissat.
La puc descriure com una persona un pel tímida, familiar, amiga dels seus amics i bona companya. A més de ser treballadora.
Al principi pot semblaar una mica callada, però en el moment que ja agafa confiança, es va obrint de mica en mica, i és simpàtica, alegre i molt bona nena.
En quant els seus hobbies, li encanta ballar, llegir i elavorar vídeos fotogràfics, d'aquesta manera  la llarga recordar grans moments.
Sabent més d'ella he pogut descobrir que és una noia molt transparent, sense cap maldat i molt senzilla. És una persona que val la pena conèixer.
''El important d'una persona és el seu somriure''

Comentarios

Entradas populares