ANALITZAR BLOCS EDUCATIUS


ACTIVITAT


Per començar, recordar que l'última classe va tractar de comentar el llibre lectura ''Usos educatius dels blogs'' . A partir d'aquí, tenim la tasca d’analitzar alguns blocs.

Una vegada finalitzada la meva búsqueda per diversos blocs, he decidit fer l'anàlisi del bloc següent: http://infantilpauromeva.blogspot.com.es/.  

El bloc seleccionat s'anomena InfanTIC - El Bloc d'Educació Infantil. Esdevé de l'escola ''Pau Romeva'', situada a Barcelona. Com he observat conté diversos vídeos de fotografies de les activitats realitzades pels infants de l'escola, a més, alguns d'aquests apareixen amb una petita explicació de l'activitat. D'aquesta manera, els familiars poden saber i controlar el que fan els seus fills a l'escola.
Cal esmentar, que els nens/es tenen una edat dels 3 anys fins els 5, ja que les classes que s'hi troben en el bloc són: P-3, P-4 i P-5.
A part, per poder conèixer millor el lloc on els infants s'hi troben, el bloc ens ofereix imatges de les instal·lacions de l'edifici.
També, les activitats realitzades apareixen a la part dreta del bloc ordenades cronològicament, així ens faciliten l’accés de qualsevol búsqueda. 
Més endavant, quan hagueu entrat al bloc de l’escola, podreu veure altres bolcs i webs interessants. 

Per acabar, després de fer l’anàlisi trec la conclusió que aquest bloc és d’estructura senzilla. Que mitjançant aquest es pretén oferir una mostra de les activitats que realitzen els nens/es d’Educació infantil.  A més, es pot trobar fotografies, vídeos, àudio i enllaços a pagines interessants.

Comentarios

Entradas populares