LA TECNOLOGIA MÒBIL A L'AULA

Després de finalitzar la trobada amb els nens de l'escola projecte, vam seguir amb les sessions i les companyes van presentar el treball anomenat "tecnologia mòbil". Tots som conscients que aquesta tecnologia cada cop hi és més present en la vida en els infants i també a l'escola. Si sabem fer-ne ús pot ser un element que amb moltes possibilitats que ens pot facilitar aprendre i generar coneixement.
Quin ha de ser el paper del mestre?
En quant el paper del mestre amb el funcionament del mòbil, dir que, hi ha la necessitat de fer institucions educatives connectades amb l'entorn. La tecnologia mòbil es pot fer servir com a eina d'aprenentatge, per facilitar la comunicació el treball i facilitar l'accés a la informació., per aquesta raó, hem d'educar els infants en la responsabilitat de l'ús a l'aula, però, que vol dir fer un bon ús? Doncs en realitzar tasques com aquestes on la funcionalitat sigui per solucionar dubtes, curiositats...
Seguidament, hem dut a terme una gimcana, que ens havien preparat les companyes, relacionada amb les matemàtiques. Tractava de superar vàries proves amb l'ús d'aquesta tecnologia, ja fos per buscar informació, per resoldre problemes, etc. Personalment, treballar d'aquesta manera és una bona forma per promocionar els mòbils a l'aula, tot i així, l'única limitació que ens vam trobar és el "wiffi" m el fet que en certs moments no funcionava.

Comentarios

Entradas populares